Schrijf voor ons

hier, bij Werkstuk Netwerk, houden we ervan om goede arikels te schrijven voor mensen die eens graag lezen en die meer willen begrijpen over de wereld rondom hen. Deze kennis is niet gratis, een artikel maken duurt namelijk enkele uren.

We zijn hiervan op de hoogte en we zouden graag enkele schrijvers vinden die hun steentje kunnen bijdragen voor onze website met leuke en fascinerende artikels over wetenschap of biologie. Onze lezers zijn van de bovenste plank en we kunnen hen niet ondermaatse artikels voorschotelen als we ze nog terug willen.

Om bij ons te solliciteren moet Engels je moedertaal zijn, moet je wat ervaring hebben met bloggen en het schrijven van artikels. Ondertussen willen we je graag wat wetenschap bijleren. Als je een diploma hebt in een wetenschappelijk gebied, ben je voor ons een speciale kandidaat voor de plek in ons team.

Indien je geïnteresseerd bent om deel van ons team te orden, laat het ons dan weten via email, stuur je CV in bijlage naar info@werkstuknetwerk.nl en wacht op antwoord. We kijken ernaar uit om elke dag nieuwe mensen te ontmoeten. Probeer vandaag nog!